Agenda

Home / Agenda
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Whisk(e)y Proeverij | Tinus

Whisk(e)y Proeverij | Tinus

okt 8, 8:30pm - okt 8, 11:00pm

TinusMarkt 132Panningen,5981 AA Kaart Kom jij helpen ons ...

Kom jij helpen ons Whisk(e)y assortiment uit te breiden ?

Loe Verstappen gaat samen met ons een reis door whisk(e)yland maken. Hoe wordt whisk(e)y gemaakt, waar komt het vandaan, hoe moet je het drinken en wat is het verschil tussen whiskey en whisky? Hij legt het allemaal uit. Daarnaast verzorgt hij ook nog enkele lekkere hapjes deze avond, uiteraard geïnspireerd op whisk(e)y!

Wil je deze avond niet missen? Meld je dan snel aan want het kon wel eens snel vol zitten! Aanmelden via info@goedtoeven.nl, Messenger of aan de bar.

Kosten zijn € 32,50 per persoon
(5 whisk(e)y's en diverse overheerlijke hapjes)
... Bekijk meerBekijk minder

12 interested  ·  7 gaat
Probation (release show) // No Gods No Masters // Defy The Curse

Probation (release show) // No Gods No Masters // Defy The Curse

okt 24, 8:00pm - okt 24, 11:55pm

TinusMarkt 132Panningen,5981 AA Kaart SLAPPE HAP #38 met:...

SLAPPE HAP #38 met:

PROBATION (violate release show - metal/hardcore)
NO GODS NO MASTERS (sludge)
DEFY THE CURSE (deathmetal)

Zaterdag 24 oktober
Entree: GRATIS
Deuren: 20.00u
Tinus, Panningen

Probation: probation.bandcamp.com
No Gods No Masters: nogodsnomasters.bandcamp.com
Defy The Curse: defythecurse.bandcamp.com

65 interested  ·  33 gaat
Donderlach Comedynight | Tinus

Donderlach Comedynight | Tinus

nov 19, 8:30pm - nov 19, 11:00pm

TinusMarkt 132Panningen,5981 AA Kaart Kom binnen bij Tinus...

Kom binnen bij Tinus voor een avond vol gezelligheid en hilariteit. Schuif lekker aan voor een komische try-out Stand Up Comedy Show met tal van ervaren en aanstormende comedians. In een knusse cafésetting wisselen circa 8 verse talenten en profcomedians elkaar af met korte shows. Zij brengen hun betere grappen en oneliners en testen hun nieuwste vondsten en geestige anekdotes. Een interactieve en onderhoudende try-out show met diverse karakters en types uit het hele land.

Laat je verrassen door bekende en onbekende gezichten die met hun rake grappen Panningen bespelen. De avond wordt lustig aan elkaar gebabbeld door onze MC. Deze ervaren Master Of Ceremony verwelkomt je en brengt je in de stemming en warmt je op en brengt de verse verrassende comedians een voor een naar voren.

Met elke keer wat andere verrassende comedians die uit alle hoeken van het land komen! Ditmaal o.a.: Tobias Tonch, Gerwin Schoenmakers, Sammy van der Vaart, Roy de Jong, Hermes Ahmadi, Arian Compen, Gayel van de Moosdijk, Guy Hendriks, Frans Reichardt, Cody Verhagen en host: Cristian Pielich Comedian Cabaretier Schrijver / www.playgroundcomedy.nl

Stuur een mailtje naar info@goedtoeven.nl of reserveer aan de bar. Kaarten kosten € 7,50 en er zijn er slechts 32 beschikbaar !
... Bekijk meerBekijk minder

9 interested  ·  5 gaat
Kevin Montgomery ft. Gregor Philp | Tinus

Kevin Montgomery ft. Gregor Philp | Tinus

dec 6, 4:00pm - dec 6, 6:30pm

TinusMarkt 132Panningen,5981 AA Kaart Kevin Montgomery ...

Kevin Montgomery groeide op in Nashville. Zijn vader Bob Montgomery was een songwriter, een muzikant en het vriendje van Buddy Holly. Zijn moeder was een veelgevraagd Nashville sessie-muzikant en onder meer achtergrondzangeres op Suspicious Minds van Elvis Presley. Geen verkeerd muzikaal nest voor kleine Kevin die in zijn jeugd verdere muzikale invloeden opdeed tijdens het 'busken' van de straten en de metro van New York. Kevin groeide uit tot een extreem getalenteerde singer/songwriter wiens muziek sterk is beïnvloed door California Country Rock, denk aan Gram Parsons, the Eagles, Roger McGuinn. De liedjesschrijverij van helden als Jackson Browne en Bruce Springsteen inspireerde hem tot het schrijven van liedjes waarin roots-folk en country elkaar ontmoeten. Vandaag zal gitarist Gregor Philp van Deacon Blue meekomen om de middag compleet te maken.

Kaarten zijn aan de bar verkrijgbaar voor € 15,- of via onderstaande link. Indien er nog kaarten beschikbaar zijn aan de dagkassa € 20,-
... Bekijk meerBekijk minder

8 interested  ·  5 gaat

 

 

CONTACT

077 390 41 19

OPENINGSTIJDEN

ma: Gesloten
di: 19:00u – 02:00u
woe: 09:30u – 02:00u
do, vrij, zat & zon: 10:30u – 02:00u

ADRES

Markt 128 – 132
5981 AA Panningen