Agenda

Home / Agenda
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
F1 Oostenrijk GROOT LED Scherm | Tinus

F1 Oostenrijk GROOT LED Scherm | Tinus

jul 5, 3:10pm - jul 5, 4:45pm

TinusMarkt 132Panningen,5981 AA Kaart De F1 gaat weer ...

De F1 gaat weer starten. Om dat te vieren hebben een flink Ledscherm (3m x 4m) geregeld zodat we lekker buiten naar Max Verstappen kunnen kijken hoe hij zijn eerste overwinning van dit seizoen behaald. Reserveren voor een zitplaats is aangeraden, aangezien iedereen moet zitten op het terras. Dit kan door een mailtje te sturen (info@goedtoeven.nl) of via messenger. Kosten zijn € 10,-, hiervoor krijg je een gereserveerde zitplaats, 3 consumpties en een portie bitterballen.

PS. Bij slecht weer verplaatsen we de activiteit naar binnen.
... Bekijk meerBekijk minder

10 interested  ·  11 gaat
Bierproeverij Summer Edition | Tinus

Bierproeverij Summer Edition | Tinus

jul 8, 8:15pm - jul 8, 11:15pm

TinusMarkt 132Panningen,5981 AA Kaart Funs van La Trappe ...

Funs van La Trappe komt weer een langs met de lekkere biertjes deze zomer. Deze keer niet alleen van La Trappe Trappist, maar van 5 verschillen de brouwerijen ! Uiteraard met een lekker hapje erbij gegarandeerd weer een leuke avond. Ivm RIVM maatregelen hebben we helaas maar plek voor 30 personen.

Aanmelden kan aan de bar of via messenger. Kosten zijn € 19,50 pp (5 speciaalbieren en diverse hapjes)
... Bekijk meerBekijk minder

22 interested  ·  14 gaat
Dag van het Kermis gevoel | Tinus

Dag van het Kermis gevoel | Tinus

jul 13, 11:00am - jul 14, 1:00am

TinusMarkt 132Panningen,5981 AA Kaart "*Helaas geen ...

"*Helaas geen kermis in juli 😔*"

Maar om toch een beetje de moed erin te houden organiseren we een dagje kermisgevoel, zonder kermis. De gehele dag is er plek op het terras om te genieten van de verschillende onderdelen:

11.00u - 13.00u "*FRÜSCHOPPEN*"
Onder het genot van de tirolermuziek van De Heljese Buben Theo en Geert worden we langzaam wakker en genieten we van een kop koffie of potje bier, uiteraard met spek met eieren.

13.00u - 16.00u "*DANSEN*"
Tony's Gang komt de beentjes losgooien met hun lekker aanstekelijke muziek uit de jaren 70 en 80. Helaas mag er volgens de RIVM regels niet gedanst worden, dus iedereen hoort op zijn plek te blijven zitten.

16.00u - 20.00u "*MATINEE*"
Akoestische coverband SUAL Now Acoustic maakt de middag compleet. Ze spelen van pop tot rock en dit alles met een passie en verve die men kan verwachten van deze doorgewinterde muzikanten (oa met John Jaycee Cuijpers)

20.00u - 23.00u "*SILENT DISCO*"
Helaas mogen we na 20u niet te veel geluid meer maken maar ook daar hebben we een oplossing voor. Iedereen op het terras krijgt een koptelefoon van ons en kan er naar zijn eigen muziek luisteren door uit 1 van de drie muziekkanalen te kiezen.

23.00u - 00.00u "*VISJE HAPPEN*"
Hoe sluit je de kermis beter af dan met een visje. Verkrijgbaar aan de eetkraam van Travellingcooks die er de gehele dag staat en dus ook broodjes met snacks, friet, etc verzorgt.

Het is volgens de regels van het RIVM verplicht om te zitten op het terras. Om er zeker van te zijn dat je een plekje hebt kun je nu tafels reserveren. Aan tafel mogen maximaal 4 personen zitten, ben je met meer personen dan krijg je dus meerdere tafels. Deze worden niet aan elkaar geschoven. We proberen deze zoveel mogelijk bij elkaar te plaatsen. Reserveren kan via mail, messenger of aan de bar. Wil je zeker zijn van een plek, reserveer dan tijdig want vol = vol. Geef duidelijk aan hoe laat je wilt komen en tot hoe laat, zodat we zo veel mogelijk mensen kunnen laten genieten van deze "kermisdag"

Dit alles wordt georganiseerd mits we goedkeuring krijgen van de gemeente, dit horen we zo spoedig mogelijk. (+- 7 juli)
... Bekijk meerBekijk minder

76 interested  ·  16 gaat
Probation (release show) // No Gods No Masters // Defy The Curse

Probation (release show) // No Gods No Masters // Defy The Curse

okt 24, 8:00pm - okt 24, 11:55pm

TinusMarkt 132Panningen,5981 AA Kaart SLAPPE HAP #38 met:...

SLAPPE HAP #38 met:

PROBATION (violate release show - metal/hardcore)
NO GODS NO MASTERS (sludge)
DEFY THE CURSE (deathmetal)

Zaterdag 24 oktober
Entree: GRATIS
Deuren: 20.00u
Tinus, Panningen

Probation: probation.bandcamp.com
No Gods No Masters: nogodsnomasters.bandcamp.com
Defy The Curse: defythecurse.bandcamp.com

57 interested  ·  33 gaat
Kevin Montgomery ft. Gregor Philp | Tinus

Kevin Montgomery ft. Gregor Philp | Tinus

dec 6, 4:00pm - dec 6, 6:30pm

TinusMarkt 132Panningen,5981 AA Kaart Kevin Montgomery ...

Kevin Montgomery groeide op in Nashville. Zijn vader Bob Montgomery was een songwriter, een muzikant en het vriendje van Buddy Holly. Zijn moeder was een veelgevraagd Nashville sessie-muzikant en onder meer achtergrondzangeres op Suspicious Minds van Elvis Presley. Geen verkeerd muzikaal nest voor kleine Kevin die in zijn jeugd verdere muzikale invloeden opdeed tijdens het 'busken' van de straten en de metro van New York. Kevin groeide uit tot een extreem getalenteerde singer/songwriter wiens muziek sterk is beïnvloed door California Country Rock, denk aan Gram Parsons, the Eagles, Roger McGuinn. De liedjesschrijverij van helden als Jackson Browne en Bruce Springsteen inspireerde hem tot het schrijven van liedjes waarin roots-folk en country elkaar ontmoeten. Vandaag zal gitarist Gregor Philp van Deacon Blue meekomen om de middag compleet te maken.

Kaarten zijn aan de bar verkrijgbaar voor € 15,- of via onderstaande link. Indien er nog kaarten beschikbaar zijn aan de dagkassa € 20,-
... Bekijk meerBekijk minder

8 interested  ·  5 gaat

 

 

CONTACT

077 390 41 19

OPENINGSTIJDEN

ma: Gesloten
di: 19:00u – 02:00u
woe: 09:30u – 02:00u
do, vrij, zat & zon: 10:30u – 02:00u

ADRES

Markt 128 – 132
5981 AA Panningen